... ...
Menü Bezárás

Más honlapokról származó beágyazott tartalmak

A honlapon elérhető bejegyzések külső forrásból származó beágyazott tartalmakat (pl. videók, képek, cikkek stb.) használhatnak. A külső forrásból származó beágyazott tartalmak pontosan úgy viselkednek, mintha meglátogattunk volna egy másik honlapot.

Ezek a webhelyek lehetséges, hogy adatot gyűjtenek a látogatókról, sütiket vagy harmadik féltől származó követőkódot használnak, figyelik a beágyazott tartalommal kapcsolatos felhasználói viselkedést, ha rendelkezünk felhasználói fiókkal és be vagyunk jelentkezve az oldalra.

Kapcsolati adatok

info@va.info.hu

A va.info.hu weboldal kezelője Molnár Andrea e.v. 2011 Budakalász, Budai út 62B, nyilvántartási száma: 55055017, adószáma: 56412772-1-33, statisztikai számjele: 56412772-8211-231-13.

Adatkezelésével kapcsolatban az info@va.info.hu címen tehet fel kérdéseket, módosíthat, töröltethet.

Az ön személyes adatainak védelme érdekében, minden intézkedést megteszünk, amivel az adatok védelmét garantáljuk.

Alapelvek:

Milyen típusú személyes adatot kezelünk:

A weboldalunk látogatásával a felhasználó élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használunk. Az oldal felkeresésével hozzájárul ahhoz, ezeket a statisztikai adatokat elemezzük.

Adatkezelés időtartama:

Személyes adatot csak egyértelmű és jogszerű célból kezelünk, és csak azokat az információkat őrizzük, amelyek a szolgáltatáshoz elengedhetetlenek. Adatait a megbízási szerződésben feltüntetett ideig (általában 5 évig) illetve visszavonásig őrizzük.

Jogok:

Lehetősége van arra, hogy a személyes adaihoz hozzáférjen, módosítását kérje, töröltesse, őrzésének idejét korlátozza, adait más adatkezelőnek továbbíthassa, hozzájárulásait visszavonhassa. Ezeket a kérelmeket az info@va.info.hu címre küldheti, amelynek válaszideje 5 munkanap.

Panaszkezelés:

Amennyiben szolgáltatásunkkal vagy adatvédelemmel kapcsolatban panaszát szeretné kifejezni, személyesen, elektronikus úton, vagy írásban tegye meg. Panaszát minden esetben 10 munkanapon belül kivizsgáljuk és kezeljük.

Fiatalkorúak személyes adatainak védelme:

Szolgáltatásunkat felnőtt korúaknak kínáljuk. 16 évét be nem töltött gyermek esetén, a gyermek személyes adainak kezelése csak szülői hozzájárulással történik.

Biztonsági lépések:

Amennyiben adatai más eszközön hordozásra kerülnek, minden irányelv és szabályzat ugyanúgy vonatkozik minden eszközre. Illetéktelen kezébe nem juthat, amelynek védelméről a weblap tulajdonosa gondoskodik. Eszközei jelszóval, vírusvédelemmel vannak ellátva, személyes adatot nyomtatott formában nem tárolunk.

Esetleges weblap feltörés, lopás esetén a weblap tulajdonosa jelentést tesz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság felé 72 órán belül. A jelentésnek tartalmaznia kell az érintett személyes adatokat, érintettek körét és számát, időpontját, körülményeit, hatásait, és az elhárításra tett intézkedéseket és egyéb meghatározott adatokat.

Jogszabályok: