Referenciák

Jótékonysági szervezet

Zenés vacsora

Könyvelőiroda

Közös képviselet

Uniós program

Balatoni program

Szálláshely

Balatoni program

Balatoni program

Minifesztivál

Zenei projekt

A WordPress weboldalak számos előnnyel rendelkeznek:

  1. Felhasználóbarát kezelőfelület: A WordPress könnyen kezelhető adminisztrációs felülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén frissítsék és szerkesszék a weboldalukat anélkül, hogy mélyreható technikai ismeretekre lenne szükségük.
  2. Rugalmasság: Az egyedi igényekhez alkalmazkodva testreszabható. Több ezer ingyenes és fizetős témát és bővítményt kínál, amelyek segítségével szinte bármilyen típusú weboldalt létrehozhatunk.
  3. Kiterjedt bővítmények és témák: A WordPress rengeteg kiegészítőt (bővítményeket) és témát kínál, amelyek segítségével bővíthető és testreszabható. Ez lehetővé teszi, hogy a weboldal szinte bármilyen funkciót vagy dizájnt megvalósítson.
  4. Közösség és támogatás: A WordPress egy nagy és aktív felhasználói közösséggel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy könnyű segítséget találni fórumokon, blogokon, videókon keresztül, és folyamatosan fejlődik a rendszer a felhasználói visszajelzések és fejlesztői hozzájárulások alapján.
  5. SEO-barát: A WordPress alapvetően jól optimalizált a keresőmotorok számára (SEO). Továbbá, számos SEO-bővítmény áll rendelkezésre, amelyek segítenek optimalizálni a weboldalt.
  6. Gazdag multimédia támogatás: A WordPress könnyen kezeli a különböző média típusokat, beleértve a képeket, videókat és hangfájlokat. Ezeket könnyen be lehet szúrni és kezelni a tartalomszerkesztő felületen keresztül.
  7. Biztonság: A fejlesztők folyamatosan dolgoznak a rendszer biztonságának javításán. Emellett elérhetőek olyan bővítmények és beállítások, amelyekkel tovább növelhető a weboldal biztonsága.

Összességében a WordPress egy erőteljes, rugalmas és könnyen használható platform.

Árak

Ezek az árak a nagyságrendet mutatják és csak az én munkadíjamat tartalmazzák, amennyiben a weblap tartalmát – logót, képeket, szövegeket – megkapom. Ha nem, az egyedi megállapodás tárgya. Ha egyedi sablonra vagy különleges – fizetős – bővítményekre, illetve webáruházhoz automata számlázásra és/vagy online fizetési módokra van szükség, azok díja is hozzáadódik ezekhez az összegekhez. Mindenképpen előzetes egyeztetés szükséges a végső árajánlathoz.

15 éve foglalkozom weblapkészítéssel, referenciáim nem minden esetben tükrözik az én ízlésemet, bár olyasmit nem adok ki a kezemből, ami végképp nem tetszik vagy alkalmatlannak tartom arra, hogy ellássa a funkcióját. 🙂

Scroll to Top