Fontos tudnivalók

Távsegítség – árak

A „Megbízási területek” menüpontban csak olyan tevékenységeket tüntettem fel, amiket 20-30 éve sikeresen művelek, a teljesség igénye nélkül. Mindegyik kimeríti a távsegítség fogalmát. Lehet ezen kívül bármi, amit meg tudok oldani, keress meg, ha nem érzem magaménak, úgysem vállalom el, javaslok mást.

Ajánlások

Nincsenek a weblapon ajánlások, nem is lesznek, nemcsak a megbízás mibenléte, de az ügyfél kiléte is titkos, soha nem fogom közzétenni. A blogon megjelenhet szösszenet, amiben magadra ismersz, de soha senkit nem fogok megnevezni és a ráismerés lehetőségét is korlátozom.

Vállalások

Azonos vagy túlságosan hasonló területről nem vállalok egynél több ügyfelet.

Amennyiben pénzügyi adatokkal, egyéb érzékeny információkkal dolgozunk együtt, javaslom a titkos csatornákat (pl. protonmail).

Elszámolás, árak

Sokan használjuk a különféle netes időmérő megoldásokat, ezekről annyit mondhatok, hogy elindítom, írok két mailt, aztán megnézek egy filmet, a mérő ketyeg, csudaszép grafikont küldhetek a számládhoz, tehát önmagában nem sok értelmét látom.

Amiért mégis érdemes használni, az a riportok készítése az elszámoláshoz, az ügyfelek számontartása, amennyiben korrektül teszem és amennyiben te bízol bennem annyira, hogy elhidd: korrekt vagyok.

Így aztán az x idő alatt elvégzett feladat mindenképpen bizalmi kérdés, ahogyan egyébként a teljes együttműködésünk is az.:-)

Ezért is preferálom a projekt alapú vagy havidíjas elszámolást és nem az óradíjat. De hogy mégis legyen valamiféle támpont, az alap tevékenységekre nagyjából 4.000 Ft/óra díjjal lehet számolni, az extrát megbeszéljük.

A projekt nem kérdés, megmondod, mit szeretnél, megmondom, mennyiért tudom.

Havidíjnál, ha hosszútávon, havi minimum 40 órában számítasz rám, az óradíj már csak 3.500,- Ft/hó, ha pedig felmész 60 óráig, onnantól akciós áron 3.000 Ft/óráért megkapsz.:-)

„Tapasztalatom szerint havi 10-20 órás VA munka megfelel akár 40 óra olyan munkának is, amit amúgy egy alkalmazott látna el. Átlagosan 10-20 órányi munkát bízunk egy ilyen külsős emberre.”
Minner

távsegítség

És mivel mint említettem, a percre mérésnek sem híve nem vagyok és de ráadásul nem is hiszek benne, a munkaóra mennyiség változhat kissé, ameddig mindketten úgy érezzük, hogy a növekedés-csökkenés egyikünk zsebére sincsen ártó hatással, énszerintem rendben van a dolog. Tehát amolyan átlagot nézünk, hiszen hosszútávon gondolkodunk.

Nincsen egyéb költség, sem járulék, sem áfa, sem telefon, sem eszközvásárlás.

Összegzés

Sokszor ért az a kritika, hogy túl gyors vagyok, ebben az üzletágban én ezt előnynek tekintem, te is annak fogod.:-)

Ameddig mindkettőnknek megéri, addig működik, többek között ez a távsegítség lényege. Kényelmes, gyors, egyszerű.

Scroll to Top