Félévi elszámolásszerű…

Megpróbálom képekben, linkekben összefoglalni, miért nem írtam egy sort se a blogomba az elmúlt félévben, pedig nagyon szerettem volna.

Szóval az úgy volt, hogy nagy nehezen elkészült ez a weblap:

Minden sorát, minden videót, dokumentumot, képet, leírást én töltöttem fel (olykor tizenkétszer), közben teszteltem, hogy működik-e, amit a programozó megírt.

Aztán csináltunk fesztivált:

Itt is feltöltöttem a weblapra mindent, intéztem a logisztikát, minden zenekar időben eljutott minden reptérről minden helyszínre, intéztem a jegyszedést, a párnahuzatot, a ridereket, a vonatjegyet, a wc-papírt és még mindazt, amit kellett.

Közben kellett egy új weblap a hanglemezkiadónak, ezt már én készítettem:

Felkerült mind a 177 eddig megjelent kiadvány (ebben volt segítségem szerencsére), a képek, a leírások, az angol fordítás még folyamatban van. Pár kattintásra vagyunk a működő webáruháztól, ha meglesz az infrastruktúra, élesítem azt is.

Aztán volt egy ilyen tábor is, ez a weblap is az én munkám, de fizikailag ezen nem voltam jelen:

Közben meg kellett emlékezni a külföldi eseményekről is, így áttúrtam a netet az emlékeinkért és elkészítettem ezt a weblapot is:

…és még egy ország, amiről viszont alig volt anyag, így ami videót sikerült lelopnom a facebookról, feltöltöttem youtube-ra, hogy be tudjam ágyazni, íme:

Közben könyveltem, ebben ráadásul indul a dömping, a munkaállomásomat elő kellett készítenem a közel 300 albetétre könyvespolccal, papucsokkal, kis átrendezéssel, vállalkozói hiteleket, autóvásárlást és lízinget intéztem megbízásból és felmerült bennem az igény, hogy megint szinkrondramaturgkodjak kicsit, de már most csak az a vágyam, hogy ha lehet, egy nap ne csak 24 órából álljon.

Mert írni is nagyon szeretnék, itt is….

(és akkor még a fiúk szépséges új munkáit fel se tettem, jaj)

Scroll to Top